IQOS container

Kort sagt:
Container til præsentation af IQOS produktet på festivaler, events og messer

Hvad:
Philip Morris ønskede en 10 fods container, som tilføjelse til deres forskellige event setup. Vi tegnede, i samarbejde med Philip Morris, visuelle tegninger af løsningen, som blev godkendt inden opstart af projektet.

Planen var en ombygget 10 fods container i et stilfuldt design som passer til IQOS stil. For at containeren skulle skille sig ud og ikke fremstå som rå container blev alle udvendige sider beklædt med malet træ for et organisk stilfuldt look. Lugen der klapper ned blev beklædt med vedligeholdelsefrit træ i samme farve.
Indvendig er der lavet skydelåger som kan trækkes ud fra et ”hemmeligt rum”, som kan skærme for vind og vejr, eller skabe et mere intimt rum på terrassen, som ligeledes er overdækket med markise som til ly for regn eller sol.

Der er valgt en folie på væggen i beton stil som fremstår ægte, og på gulvet et slidstærkt vinyl som er let at rengøre. Der er lavet skinner i loftet med belysning der lyser hele containeren op og kan flyttes og indstilles til ønskede fokus områder.
Inde bag disken er der lavet strøm og tavle der kan forsyne hele containeren med det rette strøm.

Generelt er der tænkt at containeren let kan håndteres og åbnes af alle.

Hvem:
Vi har bygget projektet for Philip Morris.

I samarbejde med:
Det kreative og design: Philip Morris Denmark og Dansk Roadshow

Tegnet af: N’Fellows

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.