Somersby

Kort sagt:
En container som passer til Somersby’s univers som kan køre på landets festivaler.

Hvad:
Vi har ombygget en 20 fods skibscontainer til bar, hvortil der er lavet tagterrasse på taget med plads til en træhytte bygget på et stålskelet. På træhytten er der monteret grene og inde i container baren en træstamme, så du har fornemmelsen at træhytten er i toppen af træet.

I samarbejde med Uncle Grey som har lavet det kreative oplæg på containeren, er vi kommet med inputs i løbet af processen, og kan derved tilpasse den endelige løsning så den passer til behovet.
Vi har haft stor fokus på at enheden skal kunne klare mange festival opsætninger og være let at håndtere, men samtidig ikke gå på kompromis med udtrykket og det fede look. Alle moduler som gelænder, trappe og hjørnestykker til gulvet kan let tages af og opbevares i container under transport. Der er monteret øjer i taget som kan tages af og på så det er let for kran at komme til. Alle moduler passer til hinanden, så selvom setuppet er stort, tager det ikke mange timer at sætte op.

Der er tænkt vedligeholdelsesfrit gulv på tagterrasse og inde i container som er let at rengøre. Bordplader der passer i naturmateriale, men har fået en let slibning og kraftig lak der kan holde til meget.

Plantevæggen er lavet i livagtige kunstige planter.

Hvem:
Vi har bygget projektet for Carlsberg DanmarkSomersby.

I samarbejde med:
Det kreative og design: Uncle Grey

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.